maart 31, 2017

Producten

Query Solutions biedt hoogwaardige producten aan. Deze worden op wens samengesteld maar er wordt ook gekeken naar service en garantie. Zo kan Query Solutions u voorzien van een degelijk systeem.

Producten worden aangeboden in de volgende categorieën:

  • Computers / Laptops
  • Tablets / Smartphone
  • Printers
  • Monitoren
  • Netwerkproducten (switches, wifi, router)

Alle producten worden op maat aangeboden. Iedereen is anders, daar hou ik rekening mee. In de prijs is altijd rekening gehouden met installatie, levering en inrichting. Tenzij anders overlegd.


Computers en Laptops

Computers en laptops worden aangeboden met een minima aan faciliteiten.

Hieronder vallen:

  • Intel Core i3 processor
  • 4 GB intern geheugen, dit kan uitgebreid worden
  • 500 GB opslag, deze het liefst een SSD om de storingsgevoeligheid van    het systeem te verminderen.

Query Solutions levert veel verschillende merken maar bepaalt in het advies de beste mogelijkheden.


Tablets / Smartphones 

Bij deze categorie is het belangrijk om te kijken naar de faciliteiten die men nodig heeft, de grote van het scherm en opslag capaciteit. In deze categorie wordt doorgaans alleen met Apple of Samsung gewerkt. Dit vanwege de ondersteuning en mogelijkheden.


Printers

Printers zijn er van een simpele zwart/wit inktjet tot een volledige multitask machine. Alle printers worden op maat geleverd en alleen originele afdrukproducten worden gebruikt. Dit vanwege de garantie op de werking van het product zelf.


Monitoren

Dit is een steeds belangrijker onderdeel van een computer. Hiervoor wordt er ook gekeken welke gegevens zichtbaar moeten zijn en hoelang men achter een scherm zit. Daarvoor wordt er ook van een minimaal scherm van 24 inch uitgegaan.


Netwerkproducten 

In deze categorie wordt rekening gehouden met de omvang van het netwerk. Hierbij wordt rekening gehouden met het aantal poorten en snelheid van het netwerk. Op Wifi gebied wordt er met 2 merken gewerkt. Wel te verstaan D-link en Unifi. Bij routers en switches is het merk vaak afhankelijk van het aantal poorten en snelheid. Dit product wordt dus op maat geleverd. Toch worden veelal merken gebruikt van D-link, Cisco, TP-Link, HP of Draytek.